Balkan-Handball.com

Mateo Maraš i zvanično Pelisterov, potpisan ugovor na dve godine

Jedan od igrača koji se posebno izdvojio u dosadašnjem toku sezone kada je Eurofarm Pelister u pitanju, Mateo Maraš, i zvanično je postao igrač ovog kluba, potpisavši ugovor na dve godine.

Mladi hrvatski internacionalac je do sada bio pozajmljen igrač, i kao takav je sjajnim partijama zaslužio poverenje trenera Željka Babića.

-Želim da se zahvalim klubu, prvih šest meseci je bilo jako lepo ovde, iako je bilo prilagođavanje. Igramo jako dobro, klub je pokazao da je na ozbiljnom evropskom nivou, što se može zaključiti kroz dosadašnje mečeve EHF Lige Evrope. Želimo da na utakmicama koje nam predstoje pokažemo svoj istinski kvalitet.

-Imamo malu hrvatsku koloniju u Bitolju. Veliki je broj stranaca ali smo sjajno uklopljeni i veoma složni. Dobra smo celina, složna, prijatno je trenirati sa ovim ljudima i biti deo ovakvog kluba – zaključio je talentovani desni bek.

Eurofarm Pelister u okviru poslednjeg kola EHF Lige Evrope gostuje Kadeten Šafhauzenu (utorak, 20.45). U slučaju pobede, tim Željka Babića bi mogao sa drugog mesta u osmini finala, ali je četvrto mesto koje vodi dalje već obezbeđeno.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *