Balkan-Handball.com

NAPOKON: Zoran Roganović stigao u Debrecin!

Napokon, posle nebrojano pozitivnih testova, Zoran Roganović je dobio negativan rezultat na Covid-19 i napokon se pridružio svojoj reprezentaciji u Debrecinu. Međutim, da bi sa klupe predvodio svoje momke u utakmici protiv Makedonije (subota, 18.00), selektor Crne Gore će morati da dobije još jedan negativan rezultat, shodno aktuelnoj regulativi.

Ukoliko tako bude, šesf stručnog štaba će konačno obavljati svoju funkciju na ovoj važnoj utakmici, u kojoj „Lavovi“ imaju priliku da eventualnom pobedom ostanu u igri za drugi krug. Podsetimo, reprezentaciju je na premijeri protiv Danske (21:30) predvodio direktor nacionalnog tima, Draško Mrvaljević.

Dobra vest je i večerašnji dolazak fizioterapeuta Hamze Mehovića. On i prvi fizioterapeut Andrija Damjanović su bili pozitivni na testovima u Podgorici, zbog čega nisu mogli da putuju sa ekipom, a u Debrecinu je „pala“ i njihova zamena Mašan Vujović, što znači da igrači, pored svih nedaća, nisu mogli imati ni adekvatan period oporavka.

Zbog toga je na meču sa Danskom viđena nesvakidašnja scena -. kada se povredio Branko Vujović u pomoć mu je pritekao kondicioni trener Anton Klaeson. 

U Podgorici je ostao Miloš Božović, koji je još pod koronavirusom.

One Comment

  1. SA

    15/01/2022 at 14:50

    videcemo koliko su napredovali igraci i jedne i druge repke. CG ne moze pobediti SLO a MK ne moze DAN ovo ce biti samo prestiz

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *