Nemanja Ilić produžio ugovor sa Tuluzom – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Nemanja Ilić produžio ugovor sa Tuluzom

Srpsko levo krilo, Nemanja Ilić, produžio je ugovor sa Tuluzom do 2024. godine, zajedno sa golmanom Džefom Letensom i Maksimom Žilberom, objavio je francuski klub.

Nemanja Ilić je u Tuluz stigao već davne 2013. godine iz Partizana, a 2019. je bio i na kratkotrajnoj pozajmici u Barseloni. Srpski reprezentativac je vremenom postao najbolji strelac kluba i zaslužio novo poverenje uprave, što znači da će ovaj 30-godišnjak provesti čitavu deceniju u Tuluzu.

-Oduševljen sam i ponosan što ću ostati i dalje u Tuluzu, za koji igram od 2013.godine. Presrećan sam što se naši projekti ostvaruju i ispunjavaju ciljevi, pre svega mislim na učešće u Ligi Evrope. Mislim da ima još prostora za razvoj ovog tima, i da tome mogu doprineti. Osećam se sjajno ovde i radujem se izazovima koji nas sve zajedno očekuju. Želim da zahvalim predsedniku i klubu na ukazanom poverenju, ne samo sada već od mog dolaska pre sedam godina. Jedva čekam da ponovo zaigramo pred svojim navijačima – rekao je Nemanja. 

Pun hvale za srpskog golgetera bio je i predsednik kluba Filip Dalar.

-Nemanja, Tuluz i ja imamo puno toga zajedničkog. Nemanja je bio jedan od prvih igrača koje sam doveo u svom mandatu, i uvek sam imao poseban odnos sa njim, jer, uz sportske kvalitete koji ga čine jednim od najboljih krila u prvenstvu, ističu se i druge njegove vrline. Oduvek je želeo da raste zajedno sa Tuluzom. Njegov odlazak u Barselonu bila je prava nagrada za sve što je učinio za nas. Iako je imao puno ponuda od francuskih i evropskih klubova, odlučio je da ostane sa nama još tri sezone. Mislim da je on jedan od retkih koji bi mogli da završe igračku karijeru u Tuluzu – izjavio je Dalar.

 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *