Obrvan pred mečeve odluke: Kompletna Nemačka favorit protiv svakoga,, – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Obrvan pred mečeve odluke: Kompletna Nemačka favorit protiv svakoga,,

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u ponedeljak na Ilidži, gde je započela pripreme za poslednja dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj. Pred ekipom su dueli protiv Nemačke, 29. aprila u Bugojnu, te protiv Austrije, 2. maja u gostima.

Selektor Ivica Obrvan, kazao je  kako njegovu ekipu očekuje izuzetno teška utakmica protiv Nemačke, koja dolazi u kompletnom sastavu i favorit je protiv bilo koje reprezentacije.

„Najveće očekivanje je da se plasiramo na Evropsko prvenstvo sledeće godine u Mađarskoj i Slovačkoj. Imamo dve teške utakmice. Ona je izuzetno teška u četvrtak protiv Nemačke koja dolazi u kompletnom sastavu i favorit je protiv svakoga, pa tako i protiv nas. Želja mi je da ostanemo na tragu prošle utakmice protiv Austrije, pre svega, u pristupu, angažmanu i koncetraciji i da tražimo u jednoj dobroj igri priliku za eventualni bod ili pobedu, što bi nas apsolutno odvelo na Evropsko prvenstvo. Biće jako teško, a isto tako kroz samu utakmicu, kako se rezultat bude odvijao, budemo u delimičnim mislima na poslednju utakmicu protiv Austrije, gde će se odlučivati definitivno o poziciji broj dva ili broj tri. Fokus nam je da se što kvalitetnije, u svega tri treninga, pripremimo za te dve odlučujuće utakmice“ – zaključio je Obrvan.

SPISAK IGRAČA:

Benjamin Burić (Flenburg), Admir Ahmetašević (Puente Genil), Nebojša Bojić (RD Ribnica), Alen Ovčina (Sloboda), Vedran Delić (Wilhelmshavener), Nikola Prce (Besa Famgas), Mirsad Terzić (Wisla Plock), Mirko Herceg (Gyongyos), Dino Hamidović (Trimo Trebnje), Josip Perić (Eurofarm), Ivan Karačić (Maccabi Rishon), Dejan Malinović (Balatonfuredi), Neven Stjepanović (Eurofarm), Ibrahim Haseljić (Gorenje), Vladan Đurđević (Sloga Doboj), Vladimir Vranješ (Brest Meškov), Senjamin Burić (Zagreb), Elmir Građan (Eurofarm), Edin Klis (Sloboda), Milan Vukšić (Izviđač), Stjepan Jozinović (Izviđač), Luka Perić (Borac) i Adin Faljić (Krivaja). 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *