Otkazi u Kataru - Simović u Liban, Radulović nazad u Gvadalaharu - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Otkazi u Kataru – Simović u Liban, Radulović nazad u Gvadalaharu

Otkazi u Kataru – Simović u Liban, Radulović nazad u Gvadalaharu

zika.bogdanovic
4 komentari

Gazde u Kataru nemaju milosti. Otkazi igračima i trenerima se ređaju kao na traci, ugovori vise o koncu, jednoj dobroj ili lošoj utakmici. Među onima koji su okončali svoje profesionalne izlete u Dohi su i igrači sa naših prostora. Tako se manje od tri meseca u špansku Gvadalaharu vratio Obrad Radulović, koji je za svoj novi-stari klub već odigrao meč postigavši i gol prethodnog vikenda protiv Kvenke. Istu sudbinu u Kataru je doživeo i Šapčanin Milan Rašić. Jedan od onih koji je našao uhlebljenje posle katarske epizode je crnogorski desni bek, Marko Simović, koji će se prema pisanju Dnevnih novina zaputiti u Bejrut (Liban) u tim Al Sad iskusnog stratega Pere Miloševića. Iz istog tima Al Ahlija otišao je i srpski golman Radivoje Ristanović.

Bogate gazde El Jaisha nije zadovoljio Stevan Vujović, koji je ugovor potpisao krajem marta u paketu sa Nikolajem Markusenom…

Možda vam se dopadne

4 komentari

sk 24/04/2013 - 20:43

e pa katarski seici nisu ko gazda Mihajlo :)))))

Odgovori
Karlo 25/04/2013 - 18:54

Pa i Bojan Skoko je vac otisao…

Odgovori
opservator 26/04/2013 - 08:56

Zna se da ztamo vlada ,,specifična “ armosfera i da vlasnici klubova -šeici rukovode svojom imovinom na način ne baš sličan u ostatku sveta.Dovolno je da na utakmici napraviš potez ili grimasu i da već nakon završetka pre tuširanja dobiješ ,,pedalu“ Oni tako.. pa sad kome se svidja nek izvoli..pare su lepe u svakom slučaju..

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball