Balkan-Handball.com

Pero Milošević: Svi su govorili da sam lud, kada sam rekao da bez pehara ne idem

Crnogorski stručnjak Pero Milošević podigao je pehar sa ekipom Temišvara, koju vodi poslednjih nekoliko sezona. Balkanska kolonija u gradu blizu srpske granice osvojila je Kup Rumunije pobedom nad Steauom 31:27 i tako ispisala najlepše stranice klupske istorije od 1991. godine, kada je Politehnika poslednji put bila šampion države.

  • Jako mi je drago i želim da se zahvalim svim momcima, ali i ljudima u klubu koji su bili sa nama. Samo igrači i ja znamo kroz kakav period smo prošli. Neverovatno je kako smo taktički odigrali ovaj turnir. To je za udžbenike, kako smo se borili, kako kontrolisali igru. U poslednje vreme niko nije ovako jasno osvojio Kup. Svi su mislili da sam lud kada sam rekao da ćemo iči korak po korak do trofeja. Prvo je bilo treće mesto u prvenstvu, pa prošle sezone finale Kupa. U intervjuu srpskim medijima rekao sam da neću napustiti Temišvar dok ne osvojim trofej sa ovim timom. Zaslužili smo više poštovanja jer se 17 meseci borimo sa finansijskim problemima. Samo moji momci i ja znamo kako smo ih prevazišli – rekao je Milošević.

Upravo je pre par meseci Balkan-Handball.com boravio u Temišvaru gde smo, između ostalih, razgovarali i sa crnogorskim trenerom koji je govorio u svojim namerama na klupi Politehnike…

Pogledajte

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *