Milošević oterao Borozana na klupu posle tri minuta: Pričaću o tome zna se s kim - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Milošević oterao Borozana na klupu posle tri minuta: Pričaću o tome zna se s kim

Milošević oterao Borozana na klupu posle tri minuta: Pričaću o tome zna se s kim

zika.bogdanovic
1 komentar

Neslavno je cetinjski Lovćen završio svoju evropsku priču ove sezone u Ligi Evrope. Povratak najvećeg crnogorskog muškog kluba u jako takmičenje kakva je Liga Evrope nije doneo rezultatski benefit u grupi sa Flensburgom, Kadetenom i Elverumom, ali bi sa kontinuitetom u godinama koje slede to svakako moglo drugačije da izgleda. Poraz u Flensburgu 42:19 zaboleo je ljubitelje rukometa u Crnoj Gori, ali je glavna medijska priča otišla u pravcu tajm-auta već u trećem minutu, kada je trener Pero Milošević poslao na klupu najveće ime svog sastava, Vuku Borozana.

– Zašto širiš ruke i šalješ u p…. m……? Uzeo sam tajm-aut da objasniš kome. Batali“, rekao je iskusni trener u raspravi sa nekadašnjim osvajačem Lige šampiona sa Vardarom i poslao ga na klupu, a u igru ubacio mladog Milorada Bakića.

Borozan više nije ulazio u igru.

To ćemo da riješimo. Žustro je prigovorio saigraču, uzeo sam tajm-aut i pitao ga zašto je to uradio. Od tada nije ulazio u igru i to je to. Pričaću o tome zna se sa kim – kratko je prokomentarisao Milošević nakon meča.

Ono dobro što možemo izvući iz ovog meča je da smo ,,dobili“ Bakića, zadovoljan sam Pajovićem, Aleksom Perišićem, golmani su bili dobri, šesnaestogodišnji Božović se upisao u strijelce… Planirao sam bio da im dam šansu na ovom meču jer su to zaslužili radom, ko zna kad će ponovo igrati protiv bivšeg prvaka Evrope. Bilo je lijepih akcija u drugom poluvremenu… Čestitam momcima na onom što je bilo dobro u Evropi – dva cijela meča i dva prva poluvremena. Ali utakmica se igra 60 minuta – naglasio je iskusni stručnjak.

 

 

Možda vam se dopadne

1 komentar

Mikan 17/01/2024 - 14:34

Ne razumem nešto-mi kažemo Crna Gora a njima na dresovima piše montenegro?! Jesu li oni onda montenegrini a ne crnogorci? I zašto ime svoje zemlje na tudjem jeziku? Po toj logici, fk Budućnost treba da zovu fc Future, zar ne?

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball