Balkan-Handball.com

PONOVO LEPAK NA PRSTE: Povrede naterale Kielce da licencira Zormana kao igrača

Uroš Zorman (38) ponovo na terenu? Slovenački as koji je završio karijeru i prešao na klupu kao pomoćnik Talantu Dušebajevu u PGE Vive Kielceu, opet će biti igrač kluba na papiru. Velliki broj povreda, odlazak Deana Bombača u PIK Seged, povreda Luke Cindrića i Mariuša Jurkieviča, bacile su poljski sastav na muke, pa će tako i Zorman biti prijavljen za mečeve domaće lige i EHF Lige šampiona. 

Talant Dušebajev nije preterano srećan zbog takvog rešenja:

  • U poslednjem minutu smo odlučili da prijavimo Uroša za mečeve Super lige i EHF Lige šampiona. Bolje je to sada uraditi nego kasnije, sada je besplatno. Bez obzira na sve, protivim se da se vraća na teren. On mora imati fokus na svoje obaveze koje ima kao drugi trener ekipe. Mogao bih da ga koristim za mečeve domaće lige, da odmeni na par minuta Luku Cindrića, ali ovo je stvarno poslednja solucija. Bićemo u ovakvoj situaciji u prvom delu sezonu – rekao je Dušebajev, a prenos echodnia.pl.

Zorman je ostao u adekvatnoj kondiciji, s obzirom da je i trenirao tokom priprema za novu sezonu koja je počela prošlog vikenda.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *