"Poslednji ples" Endija Šmida pred povratak u domovinu - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa „Poslednji ples“ Endija Šmida pred povratak u domovinu

„Poslednji ples“ Endija Šmida pred povratak u domovinu

Marko Marjanović
0 komentar

Privilegiju da na najvećoj sceni gledamo jednog od najboljih u ovoj igri, bar kada je klupski rukomet u pitanju, imaćemo još samo naredne sezone – Endi Šmid neće obnoviti ugovor sa Rajn Nekar Levenom koji isitiče nakon takmičarske 2021/2022.

Švajcarac će napustiti Manhajm posle 12 godina produkcije rukometne magije u ovom gradu. Tridesetosmogodišnjak je odlučio da se narednog leta zajedno sa porodicom vrati u domovinu.

-Iako se još uvek osečam spremnim i kadrim da igram na najvišem nivou, iako uživam na terenu, smatram da je došlo vreme za naredni korak u našim životima. Zajedno sa svojom porodicom, doneo sam odluku da naredna sezona bude moja poslednja u Rajn Nekar Levenu. Mislim da je ovo pravi trenutak i prava odluka. Naši sinovi bi trebalo da upoznaju Švajcarsku, i da budu bliže svojoj familiji – rekao je tridesetosmogodišnji majstor rukometa, i dodao da još uvek ne zna da li će nastaviti da igra u Švajcarskoj, ali je otkrio da će svakako ostati u našem sportu i nakon igračke karijere, pošto želi da se bavi trenerskim poslom.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball