ROKADA: Itana Grbić u Ferencvarošu, Matea Pletikosić ponovo u Podgorici – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

ROKADA: Itana Grbić u Ferencvarošu, Matea Pletikosić ponovo u Podgorici

Zbog neizmirenog dela obaveza iz ugovora prethodne sezone, crnogorkska reprezentativka Itana Grbić napustila je podgoričku Budućnost i prešla u mađarski Ferencvaroš. Uprava „Plavih“ je hitro reagovala, i u dogovoru sa Krimom vratila iz Ljubljane njenog parnjaka na poziciji srednjeg beka u nacionalnom timu – Mateu Pletikosić. 
 
„Imajući u vidu to da klub nije uspio da pronađe zajednički jezik sa igračicom, potpisan je sporazum o raskidu ugovora. Klub je brzo reagovao i već angažovao igračicu na poziciji srednjeg beka – u Budućnost se vraća crnogorska reprezentativka Matea Pletikosić.
ŽRK Budućnost ovim putem izražava zahvalnost Pletikosić i RK Krim iz Ljubljana, što su uvažavajući situaciju u kojoj smo se našli zbog iznenadne odluke Grbić, pokazali da su iskreni prijatelji našeg kluba.
Uprkos nerazumijevanju za odluku koja je donešena u avgustu, manje od mjesec prije početka nove sezone Lige šampiona, ŽRK Budućnost želi Itani Grbić sreću u Budimpešti, u dresu novog kluba FTC-a“ – stoji u saopštenju ŽRK Budućnost.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *