Balkan-Handball.com

PRESEDAN-PRAVILO: Melsungen besan na sudije posle eliminacije

Presedan koji se desio na meču četvrtfinala nemačkog Kupa između Rajn Nekar Levena  i Melsungena 22:21, tema je dana u rukometnoj Evropi. Naime, sve je ličilo da će utakmica da se završi bez pobednika, ali sudije, tumačeći striktno pravila, doneli su odluku koja je sve, samo nije zdravorazumska. Četiri sekunde pre kraja, igrač Melsungena je pri nerešenom rezultatu pokušao da ukrade sekundu-dve vukući loptu sa sobom, nakon čega je ispustio, a sudije su mu pokazale direktan crveni karton i – sedmerac za Rajn Nekar Leven!

Uve Genshajmer je pogodio za prolaz Lavova u polufinale i plasman na F4, a gosti, crveni od besa, ispratili sudije iz dvorane i najavili žalbu.

Šta vi mislite? Da li prevashodno rukomet treba spasiti od grubosti u poslednjim trenucima ili baš i ovakve stvari zaslužuju da budu sankcionisane, a time i direktno utiče na rezultat?

MT-Protest nach 7-MeterAlle reden von DER 7-Meter-Entscheidung – hier der kleine Bericht über den großen Aufreger gestern zwischen den Rhein-Neckar Löwen und der MT Melsungen: http://on.sport1.de/1NqoYRy

Posted by SPORT1 Handball on четвртак 17. децембар 2015.

One Comment

  1. Namik

    02/01/2017 at 21:13

    U <rukometu se desavaju mnoge stvari koje lice na kriminal.Ovo sa iskljucenjem OK ali penal zasto i kako.Drugo cudo.Posljedni napad Nizozemki protiv Norveske.Je tipican poklon titule Norvzakama .Cist ulaz na 6 metara izmedzu dvije norvezanke cula se pistalka.Ponisten go .Nije donesa odluka za sedmerac nego devet metara.Ruskinje treba iskljuciti sa veliki takmicenja.a i ovog Njemackog suca pozdra

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *