Ognjenović:"Sve zavisi od nas"; Lekić:"Ponosna sam na ekipu" - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaEHF EURO 2012 Ognjenović:“Sve zavisi od nas“; Lekić:“Ponosna sam na ekipu“

Ognjenović:“Sve zavisi od nas“; Lekić:“Ponosna sam na ekipu“

Zorica Radojkovic
0 komentar

U miks zoni posle meče zadovoljne i nasmejane bile su sve reprezentativke Srbije: 

Ceca Ognjenović
-Nema mnogo toga da se kaže jer smo pričale na terenu. Ovo nam je druga bitna pobeda i deli nas jedna utakmica od polufinala. Sve zavisi od nas. Francusku dobro poznajem jer sam dugo tamo i igrala sam sa skoro svim igračicama. Odbrana im je jača karika od napada, ali opet ponavljam da sve zavisi od nas.

Andrea Lekić
-Presrećna sam i stvarno ne preterujem kada kažem da mi je ovo trenutno najbitnija pobeda u karijeri. Odigrale smo utakmicu od početka do kraja kao tim. Izdržale pritisak kada je bilo najteže i kada mnoge stvari nisu bile na našoj strani. Konačno smo imali kontinuitet od početka, izdržale sve nalete Danske. Za razliku od utakmice sa Švedskom, mislim da je razlika u našoj igri u poslednjih pet minuta bila velika. Možemo mnogo, verujemo jedna u drugu i to je pravi recept. Ponosna sam na ekipu, na sve devojke, na bodrenje sa klupe i na publiku koja nas je osećala. Nema veze što Arena nije bila puna, više se stvarno ne opterećujemo sa tim, ali mislim da smo pridobili srca svih koji su nas gledali.


Katarina Krpež
-Već sam rekla da verujem u ovaj tim. Spremali smo se maksimalno i to se videlo. Naravno da smo imali manjih padova, ali u ovom tempu to se dešava svakoj ekipi. Sada se borimo za polufinale i to možemo glasno da izgovorimo. Možemo da se nosimo sa svima pa i sa Francuskom. Idemo da damo maksimum, da se borimo kao danas i verujemo u uspeh.

Još jednom fenomenalna na golu, Kaća Tomašević je na dobacivanje novinara u miks zoni odgovorila pitanjem:
-Ko to kaže da sam ja Zmaj? Greška, ja sam Munja, a Zmaj je Jovana Risović. Presrećna sam stvarno. Fenomenalna utakmica. Još jedan korak nas deli od ostvarenja sna. Igrali smo svih 60 minuta borbeno i ostavile smo srce na terenu. Drago nam je i što danske igračice sada znaju za nas, završila je uz zarazan osmeh Munja i odjurila sa drugaricama na slavlje u svlačionicu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball