Balkan-Handball.com

Roganović: Kompletni možemo iznenaditi i u Švedskoj!

Reprezentacija Crne Gore došla je u nezavidnu situaciju nakon ubedljivog poraza u Rumuniji. Bez devet prvotimaca, „Lavovi“ su izgubili u Baia Mareu 36:27, pa će im za drugo mesto u grupi trebati ili ubedljivija pobeda nad Rumunima kod kuće, ili barem bod iz dvomeča sa Švedskom, pod uslovom da u ostalim mečevima ne bude naročitih iznenađenja. 

-Posle disciplinovanog i taktički dobro pirpremljenog početka, ušli smo u seriju grešaka što je iskusna rumunska ekipa znala da iskoristi.  Morali smo da nastavimo da igramo pametno i disciplinovano, ali osetili su se problemi sa igračima i vremenom za pripremu, koje nismo imali. Kvalifikacije se nastavljaju u januaru, nadam se da nećemo imati problema sa pozvanim igračima kao ove nedelje i siguran sam da će to izgledati puno bolje – prokomentarisao je selektor Zoran Roganović poraz u Rumuniji.

Sledi dvomeč sa Švedskom početkom naredne godine. Crna Gora će 6. januara biti domaćin, a tri dana kasnije gost.

-Siguran sam da ćemo protiv Švedske odigrati bolje. Ta selekcija je u vrhu svetskog rukometa, ali kad budemo bar donekle kompletni, uveren sam da možemo da napravimo iznenađenje čak i u Švedskoj. Nadam se da ćemo u Crnoj Gori igrati pred publikom, mada je to teško, jer je malo vremena do tada – istakao je 42-godišnji Cetinjanin.

Izvor: Vijesti.me

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *