Rukomet, zabava i prijatelji - Granoljers Kup 2015 - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Rukomet, zabava i prijatelji – Granoljers Kup 2015

Rukomet, zabava i prijatelji – Granoljers Kup 2015

zika.bogdanovic
0 komentar

Jedan od gradova sa najvećim rukometnom tradicijom u Španiji – Granoljers, poznat je i po Međunarodnom rukometnom turniru za mlađe kategorije, koji se svakog juna održavaju u ovom centru Katalonije. U organizaciji čuvenog španskog kluba BM Grannollers, čiji dres su nosila mnoga velika imena svetskog i jugoslovenskog rukometa (trenutno u Granoljersu brani Dimitrije Pejanović), šesnaesti turnir će biti održan od 24. juna do 28. juna. To će biti lepa prilika za klubove iz svih delova sveta da se okupe na jednom mestu i uživaju u letnjim danima u jednom od najturističkih delova Evrope. Nezaboravne uspomene i druženje sa rukometnim vršnjacima iz čitavog sveta, još jedan je benefit puta za Španiju.

Granoljers je grad pored Barselone, koji je bio domaćin Olimpijskog rukometnog turnira 1992. godine, ali i Svetskog prvenstva 2013. godine.

PROMO PONUDA

Prošle godine u Granoljersu su se na terenu našla 293 tima iz 16 zemalja sa tačno 3.833 igrača. Na 894 utakmice postignuto je 226.926 golova.

Do sada su na Granollers Kupu učestvovali timovi iz Andore, Argentine, Australije, Austrije, Belgije, BIH, Brazila, Bugarske, Kanade, Koreje, Kolumbije, Danske, Egipta, Farskih Ostrva, Francuske, Finske, Nemačke, Gvatemale , Mađarske, Islanda, Italije, Letonije, Litvanije, Makedonije, Meksika, Moldavije, Nigerije, Norveške, Švedske, Rusije, Rumunije, Škotske, Srbije, Slovenije, Češke, Tajvana, Tunisa, Urugvaja, Venecuele i Kine.

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA GRANOLLERS KUP-u 2014. godine

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball