Balkan-Handball.com

Sander Sagosen ogorčen: Dva Final4 Lige šampiona i Tokio u jednoj sezoni?

Norveški superstar i jedan od najboljih rukometaša današnjice, Sander Sagosen, mišljenja je da nema nikakvog smisla Final4 EHF Lige šampiona organizovati krajem avgusta, kako stoji u novom rasporedu koji je pripremila Evropska rukometna Federacija:

  • Po mom mišljenju, logično je završiti sada, a posle razmišljati o novoj sezoni. Teško je igrati, a znati da ćete morati da ostavite sve bez završenog posla. Da li onda treba da igramo dva Final4 naredne sezone? Da li treba da se borimo i za dve titule iz to još odigramo i Olimpijske Igre. Sve to u jednoj sezoni? – zapitao se Sagosen za norvešku TV2.

Sagosen će prvog jula dres PSŽ-a zameniti onim iz Kila. To praktično znači da sa Parižanima neće moći da osvoji EHF Ligu šampiona, a da bi eventualni Final4 u Kelnu igrao u dresu nemačkog tima.

2 Comments

  1. Rade

    07/04/2020 at 07:29

    Ako Final 4 bude u avgustu on ne moze igrati za Kil jer pravilnik EHF to ne dozvoljava da ako ste sezonu zapoceli u jednom klubu u LS ne mozete nastaviti ili zavrsiti u Drugom klubu u toj istoj sezonu LS. Sto znaci da Sagosen ne moze biti dio Final 4 ako bude organizovan u avgustu. I ne samo Sagosen vec mislim nekoliko igraca koji ce promeniti klubove. Pozdrav

  2. Pingback: Sander Sagosen ogorčen odlukom EHFa – Strogo sportski

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *