SEDMI PORAZ U NIZU! Veclar u slobodnom padu, Horvat: Problem je u glavama! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa SEDMI PORAZ U NIZU! Veclar u slobodnom padu, Horvat: Problem je u glavama!

SEDMI PORAZ U NIZU! Veclar u slobodnom padu, Horvat: Problem je u glavama!

zika.bogdanovic
0 komentar

Stabilni nemački Bundesligaš godinama unazad, Veclar, doživljava pravi brodolom ove sezone. To se jasno videlo u sedmom uzastopnom porazu tima koji je u decembru preuzeo nekadašnji hrvatski selektor Hrvoje Horvat. Više od 3.000 gledalaca prisustvovalo je porazu svojih ljubimaca od Erlangena 28:35 (14:17) koji nisu imali rešenja za rivala od samog starta.

HSG Wetzlar: T. Klimpke, Suljakovic; Nyfjäll 3, Kuzmanovski 3, Schmidt, Nikolic 2, Weissgerber 1/1, Schelker 2, Fredriksen 1, Pluito, Mellegard 2, Rubin 7, Novak 6/3, Cavor 1.

HC Erlangen: Obling, Ferlin; Heiny 3, Bialowas 2, Zehnder, Fäth, Firnhaber 1, Büdel 4, Bissel 3, Metzner, Link, Jeppson 1, Steinert 9/2, Olsson 6, Zechel 6.

Poslednji put Veclar je pobedio 24. novembra u Hanoveru. Od tada, sedam poraza u nizu u prvenstvu i samo jedna pobeda nad drugoligašem Grosvaldštatom u Kupu.

Sa devet bodova iz 21 kola, momci iz RITAL arene se nalaze na rubu ispadanja.

  • Naravno, veoma smo razočarani. Danas je bilo jasno da ne možemo da se držimo sa pritiskom i spremni da se nosimo sa situacijom. Najbolje bi bilo da se zaključamo negde zajedno i popričamo o situaciji u kojoj se nalazimo. Ne moramo da pričamo o rukometu, jer je naš problem u našim glavama. Igramo na određenom nivou u gostima, ali ne i u našoj areni. Primili smo 35 golova. Isto tako, ne može da bude slučajno da uvek proizvedemo protivničkog golmana u junaka utakmice. To isto pokazuje da je problem u glavama – bio je jasan Horvat posle poraza. 

Verovali ili ne, Veclar je ove sezone osvojio samo tri boda u 11 mečeva igrajući kao domaćin. Jednom je slavio, jednom remizirao i devet puta bio poražen.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball