Balkan-Handball.com

Skandal u Francuskoj – Monpelje pod istragom za nameštanje utakmice

Veliki rukometni skandal u Francuskoj. Taman kada su se Francuzi zahvaljujući uspesima reprezentacije izdigli na nivo druge lige na svetu sa tendencijom približavanja Bundesligi, neprijatne novosti stižu iz Monpeljea. Svi svetski mediji su danas preneli da je u toku istraga u vezi meča između Monpeljea i Rena 28:31, koji je odigran 12. maja ove godine i završen iznenađujućom pobedom Rena, koji je praktično tako i došao do opstanka u eliti. Kladioničarska kvota na Ren je bila 45, a prema navodima francuskih medija, osam supruga i partnerki igrača Monpeljea, kladilo se na tri mesta u Francuskoj sa ulozima od po 5000 EUR-a i došlo do 220.000 EUR!

I to sve u sezoni kada je Francuska došla u žižu interesovanja zbog pravljenja mega projekta Pariza, koji je iznedrio i veliko rivalstvo, ali i podigao lestvicu za Monpelje i Šamberi. Istražne radnje su u toku…

 

 

2 Comments

  1. Belgradeboy

    26/09/2012 at 23:33

    Ko ima pare – sve može, ovde vidimo koliko je Pariz moćan kad je na pragu da se reši konkurencije vanrukometnim aktivnostima…Sigurno nisu rukometaši Monpeljea toliko glupi da šalju nikog drugog nego supruge, da uplaćuju tolike cifre na njihov poraz!!!!!!!!!!!

  2. Pingback: Policija uhapsila Karabatiće, Bojinovića i Slovence! :: Balkan Handball

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *