Srpski kadeti kompletni pred put u Dohu - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Srpski kadeti kompletni pred put u Dohu

Srpski kadeti kompletni pred put u Dohu

Marko Marjanović
0 komentar

Kadetska reprezentacija Srbije predvođena trenerima Nikolom Markovićem i Srđanom Rundićem  nalazi se u Kragujevcu gde će do 25. jula 2015. godine odraditi drugu fazu priprema za Svetsko prvenstvo koje se igra u Rusiji. U hotelu ’’ Šumarice’’ nalazi se 16 rukometaša, a pripremama se priključio i  Stefan Ranisavljević, koji je imao povredu desnog ramena.

Stefan nam se priljučio u utorak i počeo je da trenira smanjenim intenzutetom – rekao je trener Nikola Marković.
Dobio je dozvolu od lekara i putovaće u Katar na turnir koji je na programu od 26. do 31. jula. U Beogradu ostaje Vukašin Vorkapić. Konačan spisak za svetski šampionat koji se igra u Jekaterinburgu saopštiću 5. avgusta 2015. godine.

Trener Nikola Marković takođe je istakao da su uslovi u hotelu ’Šumarice’ sjajni, smaštaj takođe, a za sada sve teče po planu. Za sredu je planirana trening utakmica između kadeta, a povratak za Beograd je predviđen za 25. jul. Dan kasnije naši najbolji kadeti lete za Dohu, gde ih čekaju mečevi sa Španijom, domaćinom i Tunisom.

Šta ćete raditi do 25. jula do kada je planiran ostanak u Kragujevcu?

Radićemo dosta na odbrani, naravno i taktiku za napad, da spremni dočekamo turnir u Kataru gde očekujemo da naši rivali igraju duboke zone. Sve će to biti priprema za meč drugog kola Svetskog prvenstva kada nas očekuje Južna Koreja koja je karakteristična po dubokim odbranama. Uvežbavaćemo i raditi da što bolje ukonponujemo zonu 6-0, koja će biti naše najjače oružje. 

Svetsko prvenstvo za kadete na programu je od 8. do 21. avgusta u Jekaterinburgu, a naši kadeti su u „A“ grupi sa Švedskom, Korejom, Mađarskom, Poljskom i Čileom

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball