Subota u LŠ kroz brojke: "Bang-bang" u Flensburgu - Kasno paljenje Zagreba, rano gašenje Vardara - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Subota u LŠ kroz brojke: „Bang-bang“ u Flensburgu – Kasno paljenje Zagreba, rano gašenje Vardara

Subota u LŠ kroz brojke: „Bang-bang“ u Flensburgu – Kasno paljenje Zagreba, rano gašenje Vardara

zika.bogdanovic
0 komentar

Balkan-Handball.com pripremio je zanimljivu analizu subote u EHF Ligi šampiona na jedan drugačiji način.

70 golova je postignuto u Flensburgu, gde se Barselona po drugi put osvetila za onaj antologijski poraz posle sedmeraca u polufinalu F4 u Kelnu.

9:57 stajalo je na semaforu kada je Luka Stepančić postigao prvi gol za PPD Zagreb u Brestu (vođstvo domaćina 4:1).

8 golova prednosti imao je najviše beloruski šampion protiv Zagreba (18:10) u 39. minutu meča, koji se završio rezultatom 26:22.

4-2 bila je odbrana Zagreba, koju je instalirao Veselin Vujović nakon tajm-auta sredinom drugog poluvremena u Brestu, kada je svoje momke upitao „Dobro, koju odbranu hoćete da igrate?“ Kratkotrajni efekat je postignut, Zagreb se vratio u meč…

7 golova je postigao igrač utakmice u Brestu, Nikola Manojlović. Svih sedam, pre nego je nezgodno doskočio i morao na pauzu zbog povrede skočnog zgloba u 39. minutu. Posle povratka, u finišu, puška srpskog asa se ohladila.

11:10 glasio je rezultat u revolveraškom obračunu dva desna beka – Holgera Glandorfa i Kire Lazarova u meču u Flensburgu.

35 minuta je trajala pauza između četvrtog i petog gola Momira Ilića na meču Vardara i Vesprema. Seriju od četiri pogotka, srpski kapiten je ispucao do 18 minuta, a u golgetersku formu se vratio tek na početku 54-og…

 8 minuta je Vardar bio bez gola u finišu duela sa Vespremom (od 48. do 56.). Vesprem je okrenuo sa 21:19 na 21:22, da bi Brumen izjednačio…

42:30 stajalo je na semaforu kada je Timur Dibirov doneo prvo vođstvo Vardaru (18:17).

2 gola (samo) postigao je Vardar u poslednjih 12 i po minuta meča sa Vespremom. Bila su delo Matjaža Brumena iz sedmerca, odnosno, Igora Karačića na „prazan“ gol posle igre Vesprema sa markerom. Malo za trijumf nad velikim rivalom.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball