USPAVANKA: Leven pobedio nakon 84 sekunde poslednjeg napada! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa USPAVANKA: Leven pobedio nakon 84 sekunde poslednjeg napada!

USPAVANKA: Leven pobedio nakon 84 sekunde poslednjeg napada!

zika.bogdanovic
1 komentar

Situacija koja dovoljno govori o nedostacima rukometnih pravila, ali i nakaradnom sprovođenih isti na najvišem mogućem nivou, desila se na meču EHF Lige šampiona u Frankfurtu, gde je Rajn Nekar Leven savladao Kristijanštad 30:29.

Naime, poslednji napad nemačkog sastava trajao je 84 sekunde, bez šuta na gol! Šveđani su smanjili na 30:29 kada je na semaforu pisalo 58:36. Krenuli su Nemci sa igračem manje u poslednji napad, da bi trener Nikolaj Jakobsen zatražio tajm-aut na 59:02.

Posle dogovora, napad je nastavljen, a crnogorske sudije Pavićević-Ražnatović, signal za pasivnu igru dale su petnaestak sekundi pre kraja. Iskusni Andi Šmit, ušao je dva puta u faul nakon dva dodavanja svog pivotmena. Sve po pravilima, reklo bi se, s obzirom da je šest propisano pravilima. Vreme je isteklo, Šveđani su se bunili, ali je uspavanka bez ikakve akcije dala rezultat. RNL je slavio…

Možda vam se dopadne

1 komentar

blabla bla 14/10/2016 - 21:01

Treba da promovisete takodje i one sudije koje su sudile svetsko prvenstvo u Kataru da nikad vise dok je njih ne sude .
Bas se pitam kako se uvek ovakve greske dogadjaju na domacem terenu i kod relativno bogatih ekipa a takodje BALKANSKE sudije su u glavnoj ulozi. Kad ce biti drasticnih kazni jer ovako se nastavlja razvoj rukometnog sporta koji ce se do kraja igrati u dzungli a ne u sportskoj dvorani .

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball