Vardar magnet za beogradsku publiku - Grobari pozvali na Banjicu - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Vardar magnet za beogradsku publiku – Grobari pozvali na Banjicu

Vardar magnet za beogradsku publiku – Grobari pozvali na Banjicu

zika.bogdanovic
0 komentar

Partizan i Vardar odigraće meč SEHA Gazprom lige od 18 časova na Banjici.

Od „večitog derbija“ prošle jeseni, rukometni hram SC „Voždovac“ neće imati veću posećenost, ako je sudeći prema najavama.

Navijačka grupa Partizana „Grobari“ u jeku problema sa fudbalskim klubom i bojkotom tamošnje uprave, pozvala je na dolazak na Banjicu, što garantuje dobru atmosferu.

“Kao što već svi znaju današnja utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca je pomerena za sutra u 14 časova.

Budući da znamo da su se mnogi naši susreti igrali i po znatno gorim vremenskim uslovima nego što je to slučaj danas, a da je uprava pristala na pomeranje utakmice samo za dan kasnije(žrtvujući dan odmora pred derbi), ne preostaje nam ništa drugo nego da shvatimo ovaj potez kao nameran i u cilju što manje posete, usled opšteg nezadovoljstva koje vlada među navijačima Partizana. Postavljamo pitanje gde nestadoše “najsavremeniji grejači terena” koji su predstavljeni kao kapitalna investicija ove uprave? Jasno je svima o čemu se zapravo radi..

Bagra iz lože, na sve načine, pokušava da sputa talas nezadovoljstva koji je kulminirao našim masovnim protestom u četvrtak, pa bi brže bolje da nas spotaknu i svedu na mizeran broj, kako bi naš glas predstavili nebitnim. Isto su pokušali i protiv Šerifa sa previsokim cenama karata, kao i namernom i instruiranom sporom prodajom na blagajni tokom čitavog dana. Mi u toj predstavi nećemo učestvovati na taj način, i na sutrašnoj utakmici se nećemo pojaviti, ali ćemo već naći način da im pokvarimo planove i zagorčavamo život dok god uzurpiraju pozicije u klubu!

Pozivamo sve koji su planirali da dođu danas na utakmicu, da se u utorak pojave na Banjici od 18č i da rukometašima pružimo preko potrebnu podršku u novom evropskom susretu, a takođe pozivamo sve da masovno kupuju karte i pripremaju se za predstojeći večiti derbi koji se igra u petak od 19č.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball