Vranješ nakon pobede: Nervoza, grč, ali pokazali smo kakav smo tim! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Vranješ nakon pobede: Nervoza, grč, ali pokazali smo kakav smo tim!

Vranješ nakon pobede: Nervoza, grč, ali pokazali smo kakav smo tim!

Marko Marjanović
0 komentar

Teškom mukom, reprezentacija Slovenije opravdala je ulogu favorita protiv Makedonije na startu 15. Evropskog prvenstva. Balkanski okršaj u Debrecinu okončan je trijumfom selekcije Ljube Vranješa 27:25, koji nije krio zadovoljstvo nakon utakmice.

-Za nama je jako težak meč, kao što smo i očekivali. Makedonci su igrali dobro, ali smo mi bili jako nervozni, u grču. I pored toga smo pobedili, što znači samo jedno, da smo dobar tim. Bila je odlična utakmica, pravi balkanski derbi, mislim da su očekivanja opravdana – rekao je Vranješ, i dodao:

-Zadovoljan sam svime. Osvojili smo dva boda, ali je bilo teških 60 minuta. Momci su pokazali dobru energiju, borili su svi, od prvog do poslednjeg koji je ušao na teren. Najveći problem bio je veliki broj promašenih zicera. Najvažnije je da smo osvojili dva boda, ali jasno je da ćemo u sledećoj utakmici morati bolje.

Sledeći protinvik je najteži mogući – Danska…

-Pred nama je najbolja reprezentacija sveta, sa, ne 16, nego 45 vrhunskih igrača. Ali, nisu nepobedivi. Moramo dobro da se spremimo, i odigramo maksimalno, na vrhuncu svojih mogućnosti. I mi imamo dobar tim, tako da ćemo biti konkurentni. Samo želim da budemo opušteniji nego danas – rekao je selektor Slovenije.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball