Vujović okupio ekipu, Vardar pali motore! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Vujović okupio ekipu, Vardar pali motore!

Ekipa Vardara je u četvrtak i zvanično započela pripreme za novu sezonu pod dirigentskom palicom novog trenera Veselina Vujovića. Iskusni stručnjak od prvog dana na raspolaganju ima sve igrače, izuzimajući Eduarda Gurbinda, koji se sa reprezentacijom Španije priprema za nastup na predstojećim Olimpijskim Igrama u Tokiju. 

Vardarci će prvi deo priprema odraditi na domaćem tlu, sledi deo na Zlatiboru, a potom će formu brusiti na Humel Kupu u Magdeburgu i tradicionalnom turniru u Strugi. U Skoplje je ovog leta stiglo osam novih igrača: Martin Tomovski, Eduardo Gurbindo, Žeremi Toto, Ante Kuduz, Darko Đukić, Ali Safar, Bakari Dialo i Žoel Morales.

Od prvog dana priprema, iskusni golman Borko Ristovski radiće pod posebnim režimom zbog rehabilitacije od povrede, odnosno operacije.

Podsetimo, za razliku od prošle sezone, Vardar će u narednoj takmičenje u domaćem šampionatu započeti od prvog kola, a pre toga, crveno-crne očekuje završnica SEHA Gazprom lige i Superkup Makedonije protiv Eurofarm Pelistera.

Foto: Gol.mk

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *