Balkan-Handball.com

Vujović posle poraza u Celju: Jednom dobiješ, jednom izgubiš…

Veselin Vujović izgubio je sa Zagrebom u trećem duelu sa Celjanima. Prošle sezone Zagrepčani su u dva navrata bili bolji za gol, ali ovog puta, odbrana hrvatskog šampiona nije bila nalik onoj koja je spremna da iz „Zlatoroga“ ode uzdignute glave.

  • Jednom se gubi, jednom se dobije. To je sport. Prošle sezone smo ih dva puta dobili sa po golom razlike, a sada isto izgubili u neizvesnoj završnici. Ključno je bilo kada sa dva igrača više nismo zabili u egalu, a primili smo dva gola – rekao je Vujović posle meča u Celju i dodao:
  • Sve što se dobije u Ligi šampiona u gostima, to je ekstra. Naglasio sam pred utakmicu da Zagreb nije favorit, jer još nije na visokom nivou. Čestitke Celjanima za inicijativu i kontrolu na susretom – zaključio je Vujović.

Kapiten PPD Zagreb, Zlatko Horvat, ovako je video poraz:

  • Vidi se da još nismo u pravoj formi, da nam fali zajedničkih treninga. U prvom poluvremenu je odbrana i bila na nekom nivou, dok je napad štekao. U drugom smo pali u odbrani, napravili su nam par puta 3, 4:0, desile su se te crne rupe koje se ne smeju događati. Kontrolišeš utakmicu, a onda u dve tri minute izgubiš ritam i ostaneš bez pobede – rekao je Horvat.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *