Vujović pred Olborg: Ekipa nam je umorna, ali kući možemo dobiti svakoga! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Vujović pred Olborg: Ekipa nam je umorna, ali kući možemo dobiti svakoga!

Vujović pred Olborg: Ekipa nam je umorna, ali kući možemo dobiti svakoga!

Marko Marjanović
0 komentar

Trener ekipe Vardara, Veselin Vujović, ovako je najavio duel trećeg kola EHF Lige šampiona sa Olborgom u Skoplju (sreda, 18.45):

-Svi u klubu smo optimisti. Odigrali smo puno utakmica od početka sezone, tačnije šest za 14-15 dana. Ekipa nam je umorna. O Olborgu ne treba trošiti puno reči. Prošle sezone bili su iznenađenje za sve. Imaju projekat da budu najbolji u Evropi, a po mom mišljenju i ukusu, igraju najlepši rukomet na starom kontinentu. Naši dosadašnji rezultati, neka budu poziv navijačima. Mogli smo videti koliko je tribina važna Vardaru, da nam je publika igrač više. Da bi se nadali povoljnom rezultatu, svako od nas mora dati svoj maksimum. Igramo kod kuće, tako da verujem da možemo dobiti Olborg. Nadam se da ćemo produžiti niz bez poraza u zvaničnim utakmicama. 

-Atmosfera nam je odlična, igrači su pripremljeni za različite vrste odbrane. Veliki problem mogao bi biti zamor, pgotovu jer Olborg trči svih 60 minuta. Oni jesi ozbiljna ekipa, ali, njima je Vardar prvi ozbiljniji protivnik. I dobro znaju kakva ih atmosfera čeka u Skoplju – rekao je iskusni stručnjak. 

U prva dva kola, Vardar je ostvario remi sa Elverumom u gostima, i pobedu nad Meškov Brestom u Skoplju. Danski šampion je slavio ko kuće nad Monpeljeom, a potom deklasirao PPD Zagreb u Hrvatskoj.

https://www.balkan-handball.com/evropa/vardar-sa-kuduzom-napada-vicesampiona-evrope/

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball