Žarko Peševski: Svi smo u dobroj formi, protivnika dobro znamo - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Žarko Peševski: Svi smo u dobroj formi, protivnika dobro znamo

Žarko Peševski: Svi smo u dobroj formi, protivnika dobro znamo

Marko Marjanović
0 komentar

Za mesto na Svetskom prvenstvu koje je idućeg januara na programu u Švedskoj i Poljskoj, reprezentacija Makedonije boriće se u dvomeču sa Češkom. Prvi meč igra se u Zlinu, u sredu od 20.15, dok je revanš u Skoplju zakazan za nedelju od 19.00.

Jedna od uzdanica Kirila Lazarova biće i Žarko Peševski, koji pruža sve bolje partije u Bundesligi. Korpulentni pivotmen je pred put u Češku istakao razloge za optimizam i apostrofirao da će detalji odlučiti pobednika.

-Pripremili smo se maksimalno, trenirali smo naporno kako bi što spremniji dočekali važan dvomeč. Radi se o starom poznaniku, sa kojim smo se često sretali u prošlosti, kako u kvalifikacijama tako i na velikim takmičenjima. Igrali smo sa Češkom i baraže za Svetsko prvenstvo. Nadam se da ćemo biti na maksimumu i da ćemo se predstaviti u svom najboljem svetlu. 

-Mislim da će detalji odlučiti, mnogo je važna i prva utakmica, ne samo revanš. Na teren ćemo izaći spremni za borbu, fizički i taktički. Ništa se neće rešiti u Zlinu, ali biće lakše ako donesemo pozitivan rezultat. Verujem da ćemo se u Skoplju, uz pomoć naše publike, izboriti za nastup na Svetskom prvenstvu – rekao je Peševski.

Lazarov okupio reprezentativce, kreću pripreme za Češku

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball