Zorman pred Srbiju: Jako težak protivnik, od ishoda nam mnogo toga zavisi u budućnosti! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Zorman pred Srbiju: Jako težak protivnik, od ishoda nam mnogo toga zavisi u budućnosti!

Zorman pred Srbiju: Jako težak protivnik, od ishoda nam mnogo toga zavisi u budućnosti!

Marko Marjanović
0 komentar

Sa novim selektorom Urošom Zormanom, reprezentacija Slovenije je morala kroz pretkolo baraža i dve pobede nad Italijom da obezbedi odlučujući dvomeč protiv Srbije. Prva utakmica igra se u Celju, u sredu od 20.00. Revanš je u Kragujevcu tri dana kasnije (18.00).

Interesovanje javnosti je veliko, jasno je da će tribine biti pune i da podrška domaćinu neće izostati. Vetar u leđa sa tribina je više nego neophodna reprezentaciji kojoj, kako je i sam selektor istakao, „ne cvetaju ruže“ u poslednje vreme.

-Pred nama je odlučujuća nedelja od koje zavisi kako će nacionalni tim raditi u budućnosti. Nemamo izbora već da se pripremimo najbolje što možemo, biće neophodno da borbeni duh i želja za uspehom budu na apsolutnom maksimumu u obe utakmice. Vidim da prodaja karata ide odlično, a podrška navijača nam je neophodna za dobar rezultat u Celju. Želimo da se iz Kragujevca vratimo kao pobednici. 

-Od početka nam je jasno koliko je Srbija zahtevan i kvalitetan protivnik. Ako pogledamo aktuelni trenutak i blisku prošlost, jasno je da nam baš „ne cvetaju ruže“, ali je očigledno bilo i kroz dvomeč sa Italijom da smo iz dana u dan zajedničkog rada sve bolji. Nastavićemo započeti posao i verujem da će sve biti kako treba – rekao je selektor Zorman.

Na njegove reči nadovezao se Gašper Marguč:

-Nastojimo da se pripremimo za Srbiju najbolje što možemo i plasiramo se na Svetsko prvenstvo. Svesni smo da neće biti nimalo lako. Podrška sa tribina bila bi od nemerljive pomoći, nadam se da će dvorana biti puna. Od nas zavisi. Nastojaćemo da napravimo što bolji rezultat pred revanš – dodao je igrač Vesprema.

ZORMAN OBJAVIO SPISAK: Slovenci bez Ferlina i Grošelja na Srbiju

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball