"Žuti zid" želi da sruši Vardar, Poteko: Lepo bi bilo videti pun Zlatorog - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa „Žuti zid“ želi da sruši Vardar, Poteko: Lepo bi bilo videti pun Zlatorog

„Žuti zid“ želi da sruši Vardar, Poteko: Lepo bi bilo videti pun Zlatorog

zika.bogdanovic
0 komentar

Furiozni Vardar opustošio je celjski „Zlatorog“ kao niko pre u meču SEHA GAZPROM lige pre samo par nedelja, postigavši rekordan broj golova u najpoznatijem slovenačkom rukometnom domu. To je bila i prekretnica za Branka Tamšea i njegove momke, koji su posle toga savladali Zagreb, ostali bez boda u Nemačkoj sa Levenom i odigrali korektan meč u Vespremu.

Jedan od onih koji će morati mnogo bolje nego u prvom meču sa makedonskim šampionom, Vid Poteko, najavio je meč koji je na programu večeras od 18.30:

  • Svaki igrač se zamislio posle te utakmice. Raščistili smo kod sebe, videli gde pravimo greške. U Celju nikada nije bilo lako gostovati i želimo da nastavimo taj trend. Kući morati pokušati da osvajamo bodove i protiv velikana evropskog rukometa, a na gostovanjima skupo prodavati kožu. Moramo se držati zacrtanih ciljeva s početka sezone.

RK Celje PL VS RK Vardar

View Results

Loading ... Loading ...

Publika je posle tog poraza od Vardara, „kaznila“ domaće igrače slabom posetom protiv Zagreba…

  • Naše skromne predstave na startu su slab marketing za celjski rukomet. Priskočilo nam je u pomoć vođstvo kluba sa odličnom marketinškom akcijom „žuti zid“. Lepo bi bilo videti pun Zlatorog.

A koliko se respektuje Celje, pokazao je najbolje golman Vardara, Arpad Šterbik, koji je posle 40:29 na terenu protivnika rekao da se sada „još više pribojava Celjana“ pred duel u EHF Ligi šampiona.

Šta vi mislite?

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball