Prvi čovek katarskog rukomet Al Šabi o Riju: Verujemo Riveri, igrači su grešili... - Balkan-Handball.com
Naslovna Intervju nedelje Prvi čovek katarskog rukomet Al Šabi o Riju: Verujemo Riveri, igrači su grešili…

Prvi čovek katarskog rukomet Al Šabi o Riju: Verujemo Riveri, igrači su grešili…

zika.bogdanovic
0 komentar

Prvi čovek Katarske rukometne Federacije, Ahmed Al Šabi, u razgovoru za Handball-Planet.com, dao je punu podršku Valeru Riveri za ostanak na čelu državnog tima nakon osvajanja osmog mesta na Olimpijskom turniru u Riju, a „krivicu“ zbog izostanka medalje, usmerio ka igračima:

  • Izvinjavamo se katarskom narodu zbog toga što nismo osvojili medalju, ali bio je ovo prvi put da se jedna naša reprezentacija nađe na Olimpijskim Igrama. Pobedili smo Hrvatsku, igrali dobro sa Francuzima poluvreme, izgubili od Danaca u poslednjoj sekundi zbog greške sudija. Ta greška nas je bacila na Nemce u četvrtfinalu, a bilo bi nam mnogo lakše sa Slovencima. Na kraju, izgubili smo samo od osvajača medalja – rekao je Al Šabi i podvukao da medalja jeste bila cilj:
  • Znali smo, međutim, da neće biti lako. Rivera je jedan od najboljih i najpoznatijih trenera na svetu. Osvojio je dve medalje sa nama. Verujemo mu, bilo je grešaka sa neke druge strane, igračke na primer. Nastavićemo rad sa Riverom da napravimo još bolji rezultat u budućnosti.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball