Vujović: „Nikada više Makedonaca u Vardaru! Ne želim da imaju alibi uloge. Pivotmeni na džudo, bekovi i krila na boks! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Vujović: „Nikada više Makedonaca u Vardaru! Ne želim da imaju alibi uloge. Pivotmeni na džudo, bekovi i krila na boks!

Novi trener skopskog Vardara Veselin Vujović prokomentarisao je skrojeni sastav dvostrukog osvajača EHF Lige šampiona za narednu sezonu i naglasio šta je tražio od domaćih igrača u sastavu da rade kako bi naredne pripreme dočekali spremni za borbu za mesta u timu.

 • Imao sam razgovore sa mlađim makedonskim igračima. Tražio sam da ovog leta idu na borilačke sportove. Pivotmeni na rvanje ili džudo, a bekovi i krila na boks ili kik boks. Ima nekoliko razloga. Svi borilački sportovi su u dijagonalnom stavu. Tako je i u rukometu. Dobiće na čvrstini, agresivnosti, hrabrosti. Znate kako je sa igračima, čim rade teretanu, odmah se malo gledaju bicepse u ogledalu. Ne želim da Makedonci u Vardaru igraju alibi uloge i smatraju da sve što budu loše odradili poprave stranci. Želim da grizu strance, čupaju i ne daju im da igraju više od njih. Kamo lepe sreće da bude postava samo od Makedonaca, pa neka stranci samo gledaju ma koliko bili plaćeni – rekao je, između ostalog, Vujovič.

POGLEDAJTE…

 

2 Comments

 1. krizanje uz nishavu

  10/06/2021 at 17:40

  los ali skup moler
  rukometasi trebiraju rukomet
  kod trenera koji su pri sebi

 2. napred VARDAR!

  10/06/2021 at 22:24

  Dobrodosao ponovo kuci, Majstore…
  Slozi slagalicu, pokusaj da preneses nesto svog znanja momcima, druzite se i poklonite nam nekoliko dobrih pretstava, koje cemo znati pozdraviti… I UZIVAJTE U IGRI!

  pozz iz Skopja

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *