Balkan-Handball.com

Peti Kamp Jasmina Mrkonje „Vlašić 2016“ od devetog do 22. jula

Jedan posao je završen što se tiče Jasmina Mrkonje ove sezone, vraćanje Krivaje u Premijer ligu Bosne i Hercegovine posle samo godinu dana boravka u Prvoj ligi Federacije, drugi tek predstoji. Peti po redu rukometni Kamp „Vlašić 2016“, ove godine će u dve smene od devetog do 15. odnosno, 16. do 22. jula okupiti veliki broj mladih rukometaša i rukometašica u lepo ambijentu planine. Domaćin će biti hotel „Sunce“ koji poseduje sportsku dvoranu i sve neophodne uslove za kvalitetan rad, a pored Mrkonje, sa polaznicima će raditi i Dositej Perić pomoćnik selektora mlade reprezentacije BiH, Ivan Simonović koordinator omladinskih selekcija RK Gorenje Velenje, zatim Toni Čolina trener iz Ljubuskog, Damir Cipurković trener golmana i pomoćni trener za golmane u reprezentaciji BiH.

  • Na kmpu promovišemo i nove mlade trenere te ćemo i ove godine pozvati dva mlada perspektivna trenera da stiču iskustva i rade sa iskusnijim kolegama. Kao gosti kampa predviđeni su poznati stručnjaci iz našeg regiona kao što su Mile Isaković, aktuelni direktor šabačke Metaloplastike, Mario Kelentrić trener golmana PPD Zagreb, Dragan Marković selektor reprezentacije BIH, te jedno iznenađenje u liku poznatog trenera jedne ekipe koja ucestvuje u Ligi šampiona! Gosti će biti i pojedini reprezentativci BiH, kao i neki reprezentativci zemalja u okruzenju. Kamp će kao i do sada imati i edukativni karakter jer će biti vršena predavanja o rukometnim pravilima (izmjene i novine u pravilima rukometne igre), te predavanja nacionalne antidoping asocijacije WADA o štetnosti uzimanja nedozvoljenih stimulativnih sredstava – kaže Mrkonja i dodaje:mrkonja_vlasic_treneri
  • Na kraju kampa proglasićemo dva najperspektivnija i najdisciplinovanija kampera i nagraditi ih sedmodnevnim boravkom i treningomu jednom velikom evropskom klubu – zaključio je jedan od šabački vanzemaljaca i osvajač zlatnih odličja sa selekcijom Jugoslavije osamdesetih godina prošlog veka.

Više informacija o samom Kampu, kao i prijavi na isti – možete pronaći na zvaničnom sajtu – 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *