Jedanaesti "Handball Talent Campus" Jasmina Mrkonje ovog jula na Vlašiću - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanBosna i Hercegovina Jedanaesti „Handball Talent Campus“ Jasmina Mrkonje ovog jula na Vlašiću

Jedanaesti „Handball Talent Campus“ Jasmina Mrkonje ovog jula na Vlašiću

Marko Marjanović
0 komentar
 
Škola rukometa Jasmina Mrkonje i u 2022. organizuje letnji kamp Handball Talent Campus  za dečake i devojčice, starosti do 18 godina (mlađi juniori i juniorke, kadeti, kadetkinje i pioniri). Kao i ranije, sa mladima će raditi mnogi renomirani stručnjaci. 
 
 
Na prethodnim kampovima učestvovali su dečaci i devojčice iz BiH, Danske, Austrije, Ukrajine, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Ove godine, stižu rukometni talenti iz Norveške, Nemačke, Švajcarske, Belgije, Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, uzrasta od 7 do 17 godina.
 
Sa sportistima će raditi dugogodisnji stručni tim u sastavu: D.Čipurković kao trener golmana, te H.Fidahić, N.Mašić i J.Mrkonja. Gostujući trener biće Nikša Kaleb, proslavljeni hrvatski reprezentativac i nosioc najviših odličja sa ovim nacionalnim timom, a moguć je i dolazak prof.dr. Vladimira Koprivice, koji bi bio specijalni gost.
 
Gost demonstrator biće i golmanka Magdalena Brkić, inače i Mis turizma Hrvatske iz 2017. godine.
 
U okviru kampa organizuje se i „okrugli sto“sa rukometnim sudijama iz BiH, uz monitoring jednog od najboljih sudijskih tandema današnjice, Matije Gubice i Borisa Miloševića.
 
 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball