Balkan-Handball.com

Poslednji dani aplikacija za 11. Kamp rukometnih golmana u Omišu!

Gotovo jedinstven u Evropi po tome što će se održati i ove godine, tokom koje se čitav sportski svet navikava na novi modus vivendi, 11. međunarodni Kamp rukometnih golmana u Omišu pored Splita, 15. aprila zatvara aplikacije za nove mlade čuvare mreže koji žele da se oprobaju na međunarodnoj sceni. 

Od 26. juna do 2. jula, golmani u nastajanju moći će da se druže i uče od velikih vedeta gol-linije. U prethodnih 10 godina, talenti iz čitavog sveta okupljal su se na projektu koji je delo uspešnog sportskog radnika, i samog bivšeg rukometnog golmana, Maria Čaljkušića, koji je od 2011. godine pred rukometnu decu dovodio imena poput Omejea, Hvita, Perića, Šarića, Alilovića, Šege, Burića, Ristovskog, Grimzbo, Grubišić, Kapitanović, Jerkovića, Blažička, Cupare, Miklera, Grahovca, Tahirovića, Prošta, Bašića, Porobića, Đonovića i mnogih drugih – lista je poprilična.

Ovog leta, polaznicima će znanje prenositi Haris Porobić, Mirko Alilović, Jelena Grubišić, Nikola Portner, Vladimir Cupara, Benjamin Burić, Marin Šego, Sandro Uvodić, Miloš Čučković, Marko Markiš, Dino Špiranec…

Deca iz preko 30 zemalja sveta radiće na razvoju tehnike, fizičkoj i mentalnoj pripremi, u prelepom ambijentu na obali Jadrana. 

Poslednji dan za prijavljivanje je 15. april.

FACEBOOK STRANICA

ZVANIČNI SAJT KAMPA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *