Balkan-Handball.com

Vraća se HANDBALL SUMMER CUP: Evropski velikani u Beogradu, nikad jača konkurencija!

Nakon godinu dana pauze zbog pandemije koronavirusa, kraj rukometnog juna u srpskoj prestonici obeležiće šesti po redu HANDBALL SUMMER CUP, u organizaciji RK Novi Beograd, iz kojeg najavljuju ubedljivo najbolju ediciju!

Ove godine, od 26. do 29. juna, takmičenja će se odvijati u šest kategorija kod dečaka i tri kod devojčica: 

Dečaci: U18, U16, U15, U14, U13 i U12

Devojčice: U16, U14 i U12

Utakmice će se igrati u sedam beogradskih sportskih hala. Pored trofeja i medalja, biće dodeljena i pojedinačna priznanja posle svake utakmice, kao i na kraju turnira, ali i specijalno priznanje, koje nosi ime legende rukometa sa ovih prostora – profesora Branislava Pokrajca. Ta nagrada, završiće u rukama najboljeg trenera turnira. U kategoriji dečaka 2006. godište, poslednjem dana takmičenja biće organizovana „ALL-STAR“ utakmica. 

Učešće u šestoj ediciji HANDBALL SUMMER CUP-a, uzele su 72. ekipe. Pored najboljih srpskih klubova (Partizan, Crvena zvezda, Metaloplastika, Vojvodina, Spartak, Sinđelić, Novi Beograd, Rakovica, Studentski grad, ORK Zemun, Junior, Voždovac) gosti renomiranog takmičenja mlađih kategorija biće dva najbolja mađarska kluba Vesprem (4 ekipe) i Pik Seged (2 ekipe), PPD Zagreb (2 ekipe), elekcije grada Zagreba, Lovćen, Sutjeska, Berane, Partizan iz Tivta i Bijeljina.

Kao i ranije, organizator se pobrinuo da učesnici maksimalno uživaju i van rukometnog terena – organizovani su brojni izleti i razna druženja za sve ekipe. 

 

 

 

One Comment

  1. Marjan Jovanovic

    17/06/2021 at 12:06

    A gde su vam deca sa juga i istoka Srbije? Nista Nis,Leskovac,Vranje,Pirot,Zajecar,Bor,Krusevac,Kragujevac…samo Beograd i okolina.Tuzno.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *