Đorđe Teodorović vodi leskovačku Dubočicu - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Đorđe Teodorović vodi leskovačku Dubočicu

Đorđe Teodorović vodi leskovačku Dubočicu

zika.bogdanovic
0 komentar

Novi trener leskovačke Dubočice postao je Đorđe Teodorović. Selektor srpskih bronzanih juniora prvi deo sezone vodio je sa klupe ŽRK Naisa, a posle šest meseci vraća se u muški rukomet gde je imao dosta uspeha vodeći Metaloplastiku, niški Železničar i Radnički iz Kragujevca.

Tokom polusezone Dubočica se rastala sa dugogodišnjim šefom struke Sašom Pejčićem, a ekipu su privremeno predvodili Siniša Mičić i Aleksandar Marinković. 
Rođeni Šapčanin igračku karijeru završio je u Norveškoj gde je sticao i trenersko iskustvo.
 
Na našim prostorima obavljao je funkciju šefa struke u Metaloplastici i to u sezoni 2018/19. Na kraju pomenute sezone, Metaloplastika je zauzela drugo mesto na tabeli. Naredni angažman vezuje se za RK Železničar 1949 gde Đorđe boravi od avgusta 2019. do maja 2021. godine. U sezoni 2019/20 sa klubom iz Niša je, u trenutku prekida sezone usled Covid-a 19, zauzimao drugu poziciju. U sezoni 20/21 sa Železničarom je izborio učešće na F4 Kupa Srbije; a iste sezone, klub je završio kao četvrtoplasiran na tabeli. U sezoni koja je završena u maju 2022. godine, Teodorović je bio šef stručnog štaba RK Radnički iz Kragujevca. Sa ekipom Radničkog plasirao se na F4 Kupa Srbije i zauzeo treće mesto u ARKUS ligi na kraju sezone – stoji u saopštenju Leskovčana.
 

Đorđe Teodorović i RK Dubočica 54 dogovorili su saradnju do juna 2024. godine.

Prozivka je zakazana za 9. januar.
Dubočica se na polusezoni nalazi na sedmom mestu ARKUS lige.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball