Boris Dvoršek novi trener Borca! - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Boris Dvoršek novi trener Borca!

Boris Dvoršek novi trener Borca!

Marko Marjanović
0 komentar

Hrvatski rukometni stručnjak, Boris Dvoršek, od danas je novi trener RK Borac m:tel.

Nakon rezultata koji, po njihovom mišljenju, nisu bili na nivou očekivanog, članovi Upravnog odbora Borca doneli su odluku o smeni dosadašnjeg trenera Igora Rađenovića, i dogovorili saradnju sa bivšim šefom stručnog štaba Zagreba.

Čast je biti trener Borca, posebno kada pogledate brojne vrhunske igrače koji su tu igrali. Borac ima sjajnu istoriju i jedan je od najboljih klubova u bivšoj Jugoslaviji. Situacija nije laka, ali ekipa je dobra. Spoj mladosti i iskustva – izjavio je na današnjoj konferenciji za medije novi trener banjalučkih rukometaša.
Kada su u pitanju ciljevi u ovoj sezoni, Dvoršek je naglasio da je, osim titule u prvenstvu i Kupu BiH, cilj plasman među prvih šest ekipa u regionalnoj SEHA Gasprom Ligi.
Direktor RK Borac m:tel, Vladimir Branković, izrazio je zadovoljstvo dogovorenom saradnjom sa vrhunskim stručnjakom, kakav je Boris Dvoršek.
Ugovor je potpisan do kraja sezone, uz mogućnost produženja ako i mi, ali i naš novi trener procenimo da je to na obostrano zadovoljstvo. Boris će ekipu preuzeti od 1. oktobra zbog privatnih obaveza – rekao je Branković.
Rastanak sa sada već bivšim trenerom, Igorom Rađenovićem, kako je istakao, prošao je u korektinim odnosima. Rađenoviću je ponuđeno da ostane u klubu, ali o tome će biti još reči u narednom periodu.
Funkciju pomoćnog trenera, koji će u saradnji sa Dvoršekom voditi rukometaše Borca m:tel do 1. oktobra, i u narednom periodu obavljaće Aleksandar Međedović.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball