Dina Havić i Ivana Vuković napustile svoje klubove - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Dina Havić i Ivana Vuković napustile svoje klubove

Dina Havić i Ivana Vuković napustile svoje klubove

0 komentar

 Hrvatske reprezentativke  Dina Havić (Arena) i Ivana Vuković (Zamet) više nisu članice svojih klubova. Prije neki dan je prvo Ivana Vuković, desno krilo Zameta, nezadovoljna nekim stvarima u klubu vratila svoju opremu, da bi ovaj zadnji vikend, umjesto u Varaždin sa ekipom, Havić krenula kući u Rijeku.

Lijevi bek Arene, koja je ove sezone došla iz Zameta popuniti prazninu nastalu odlaskom Sandre Nikčević u Podravku, nije se najbolje snašla u Areni i premda je u ovih 9 kola treći strijelac ekipe (35/94), učinak nije bio zadovoljavajući što i prosjek govori. Predsjednik kluba, Pavao Gaborović, danas je za lokalne novine potvrdio da više ne računa na Havić i da će se u naredna tri lakša kola do pauze osloniti na ono što trenutačno ima, ne isključujući kasnije mogućnost nekog pojačanja, budući prijelazni rok traje do 31.12.

 Šteta i za igračice i za klubove, Zamet je nakon sjajnog starta nanizao tri uzastopna poraza, a Arena je u 9 kola nakupila već 5 poraza, što nitko u klubu ni oko njega nije očekivao. Nadajmo se da će Havić i Vuković ubrzo naći klubove, te u dobroj formi biti na raspolaganju i selektoru Canjugi za završni dio priprema pred EP.

Sanja Sekulić

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball