Filip Glavaš novo pojačanje novog-starog šampiona Hrvatske - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Filip Glavaš novo pojačanje novog-starog šampiona Hrvatske

Filip Glavaš novo pojačanje novog-starog šampiona Hrvatske

Marko Marjanović
0 komentar

Reprezentativac Hrvatske Filip Glavaš najnovije je pojačanje rukometnog kluba PPD Zagreb. Glavaš je sa novim-starim, a i jedinim šampionom ove zemlje, potpisao trogodišnji ugovor.

Desno krilo je započelo karijeru u riječkom Zametu, a prethodnih sezona je stasavao u slovenačkom Trimo Trebnju, pod nazorom Uroša Zormana. U redove PPD Zagreba dolazi sa iskustvom igranja važnih utakmica za „Kauboje“.

‘Prije svega čestitke Zagrebu na osvojenom trofeju prvaka Hrvatske! To je svakako ostvarenje sna, riječ je o klubu uz čije smo utakmice svi stasali i svakako da će biti zadovoljstvo nositi taj dres idućih sezona.’

-Što se tiče rostera PPD Zagreba i sjajnih igrača koji su tamo, koji su već izgradili svoje velike karijere te i dalje pišu nova poglavlja, sigurno da će biti zadovoljstvo stasati uz njih, nešto i naučiti, ali i parirati im. San je jednog dana ostvariti sve svoje ciljeve i jednog dana biti kao i oni.

-Jako sam zadovoljan sa zadnjim godinama svoje karijere. Dugo igram rukomet i evo napokon sam došao zadnjih godina na tu najvišu stepenicu gdje nastupam za reprezentaciju a sada evo i potpis za Zagreb gdje ću igrati u Ligi prvaka tako da naravno da sam zadovoljan. Puno sam zadnjih godina naučio od Uroša Zormana i ljudi u Trebnju i vjerujem da me i to učinilo igračem kakav danas jesam.  Cilj je nastaviti tim tempom!’

-Iskorak u Ligi prvaka je neki naš primaran cilj za iduću sezonu, vjerujem da ćemo na to biti orijentirani od početka priprema i moram naglasiti, zaista vjerujem da Zagreb ima kvalitetu da taj iskorak i napravi – rekao je Filip Glavaš.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball