IDE DALJE: Dragana Cvijić od leta u Ferencvarošu - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi IDE DALJE: Dragana Cvijić od leta u Ferencvarošu

IDE DALJE: Dragana Cvijić od leta u Ferencvarošu

Marko Marjanović
0 komentar

Dragana Cvijić se neće dugo zadržati u Moskvi. Nakon što je u decembru iz ljubljanskog Krima prešla u redove CSKA, čije će boje braniti do kraja sezone, legendarna srpska pivotmenka će se na leto preseliti u Mađarsku.

Cvijićeva će zaigrati za Ferencvaroš, kao zamena za Juliju Benke koja prelazi u Mecingen, potvrđeno je na zvaničnoj internet stranici budimpeštanskog kluba.

Dragana je osvojila dve Lige šampiona kao rukometašica Budućnosti. Počela je u Crvenoj zvezdi, a igrala još za ĆSM Bukurešt, Krim i Vardar. Letos je odlučila da stavi tačku na reprezentativnu karijeru.

-Nisam se najbolje snašla u Ljubljani, želela sam da promenim sredinu, a važno mi je bilo da drugi deo sezone igram u Ligi šampiona. Zato sam prešla u CSKA. Potom mi se svidela ponuda Ferencvaroša, i odlučila sam da je prihvatim. 

-Iskreno, uvek sam uživala u utakmicama protiv Ferencvaroša. Navijači su fenomenalni, prave sjajnu atmosferu. Slično je bilo u Budućnosti. Kada se javila mogućnost da pređem u Budimpeštu, najpre sam se zapitala hoće li me navijači prihvatiti, jer sam često igrala protiv Ferencvaroša. Ipak, predsedni i trener su ostavili na mene odličan utisak kroz razgovor. Prednost je i u tome što ću biti bliže kući. 

-Želim puno titula sa ovim klubom, ali idemo korak po korak. Bilo bi fenomenalno da Ferencvaroš zaigra na fajnal-foru Lige šampiona u Budimpešti, to je moja želja – rekla je „Cvija“ za klupski sajt.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball