Balkan-Handball.com

IDEMO SKOPLJE: Ko će udomiti muža Kamile Herem?

Sjajna norveška reprezentativka Kamila Herem, jedno je od prvih pojačanja skopskog Vardara na poziciji levog krila za narednu sezonu. Kako stvari stoje, i njen suprug, takođe poznato rukometno ime Stefen Stegavik (32) će se zaputiti u naše krajeve. Kako pišu norveški mediji, to bi vrlo izvesno moglo biti i Skoplje, a srednji bek norveškog Elveruma, sa kojim je ove sezone nastupao u EHF Ligi šampiona, ne krije da će ga ljubav i karijera voditi u „istočnu Evropu“:

– Ulaganje u Vardar će se sledeće sezone najverovatnije nastaviti bez mene, ali postoji dosta interesantnih klubova u okruženju. Kako u Skoplju, tako i oko njega – rekao je Stegavik za TV 2.no.

Iz ove izjave je jasno da Vardar neće posegnuti za oprobanim receptom udomljavanja muževa i momaka svojih rukometašica u delove sportskog društva, a ko bi to drugi, osim Metalurga, mogao da bude u okruženju, prosudite sami.

Stegavik je dodao da ovom pričom ne želi sebi da „smanjuje cenu“, a kakva će ona biti, najbolje će odrediti njegove igre u EHF Ligi šampiona.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *