Juri Knor na putu za Olborg! - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Juri Knor na putu za Olborg!

Juri Knor na putu za Olborg!

Marko Marjanović
0 komentar

Olborg je pripremio novi veliki transfer. Odlazak Mikela Hansena i još nekih prekaljenih asova, nadomestiće najbolji nemački igrač u ovom trenutku, Juri Knor. Srednji bek će napustiti Rajn Nekar Leven i preseliti se u Dansku najkasnije na leto 2026. kada mu ističe aktuelni ugovor, ali je mnogo realnije da se to dogodi 2025, kako bi klub iz Manhajma dobio novac za obeštećenje.

Juri Knor je jasno i glasno rekao da želi da ide, ali još uvek nije postignut konačan dogovor između tri strane kada će se to dogoditi. Kao najrealnija varijanta figurira opcija da odigra još jednu sezonu za „Lavove“. Po pisanju nekih nemačkih medija, Olbrog nudi čak milion evra za transfer.

Olborg će od naredne sezone sa klupe predvoditi Majk Mahula, dugogodišnji trener Flensburga. Uprkos odlasku Hansena, uprava želi da sastav učini još konkurentnijim u borbi za osvajanje Lige šampiona.

Sin nekadašnjeg nemačkog reprezentativca Tomasa Knora, rođen početkom maja 2000, razvijao se kao 18-godišnjak u Barseloni B. Nastupao je za Minden od 2019. do 2021, a onda je prešao u Rajn Nekar Leven, gde je nadgradio svoj veliki talenat i postao lider nacionalnog tima.

Leven je već targetirao i zamenu – švajcarskog reprezentativca Manuela Zendera (24), koji trenutno brani boje Ajzenaha, ali kao pozajmljen igrač Erlangena, koji želi da ga vrati u svoje redove.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball