MVP Tomašević i naredne sezone u PAOK-u - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi MVP Tomašević i naredne sezone u PAOK-u

MVP Tomašević i naredne sezone u PAOK-u

Zorica Radojkovic
0 komentar

Najbolja srpska golmanka protekle decenije i najbolja igračica Srbije u sezoni 2019/20 u izboru Balkan-handball.com, Katarina Tomašević braniće boje grčkog PAOK-a i sledeće sezone nakon što je u finišu protekle bila glavni tas na vagi da solunski tim vrati titulu šampiona iz Atine u svoje vitrine.

Beograđanka sa osmogodišnjim prebivalištem u Mađarskoj, osvojila je u Grčkoj svoju petu titulu nacionalnog šampiona u petoj državi, pošto je u finalnoj seriji njen PAOK sa 3-1 nadigrao atinsku Joniju. Tomašević je inače po osvajanju pehara prvaka za desetine odbrana tokom plej-ofa, zasluženo dobila i nagradu za najkorisniju igračicu. 

Pre odlaska u PAOK, Katarina je nosila dresove Slodesa, Hummel Laste, Radničkog, austrijskog Hipa, danskog Esbjerga, španske Bera Bere, da bi posle pauze zbog rađanja sina Petra, karijeru nastavila u Zaječaru, odakle je put vodio u nemački Turinger i francuski Nant. Usledio je odlazak u Mađarsku gde je igrala za Ferencvaroš, Dunafer i Sombatelj, a porodica Tomašević postala jača za ćerku Jovanu.  

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.