Katarina Tomašević nova „Amazonka“ – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Katarina Tomašević nova „Amazonka“

 Reprezentativno jato na istoku Srbije uvećano je za golmanku Katarinu Tomašević koja je danas zvanično postala nova „Amazonka“. Tako će srpske šampionke u drugi deo sezone ući jače za pouzdanu golmanku koja je proteklih godina u Austriji, Danskoj i Španiji gradila internacionalnu karijeru. Posle rodjenja sina Petra u julu ove godine, Katarina je intezivno trenirala u Beogradu i spremna će ući u nastavak sezone.

Najbolja golmanka Srbije u izboru posetilaca Balkan-Handball.com je prvu zvaničnu utakmicu posle 10-tak meseci pauze već odigrala u oktobru kada je reprezentacija Srbije u prepunom „Čairu“ savladala Grčku na startu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Ugovor je potpisan do kraja sezone, a odlično raspoložena Kaća je po potpisivanju izrazila veliko zadovoljstvo što se priključila šampionskoj sredini u kojoj poznaje većinu igračica. Tako se ispunila i želja Špankinje Marte Mange da ponovo zaigra sa nekadašnjom saigračicom i drugaricom u istom klubu.

Pored obaveza na domaćoj sceni i Regionalnoj ligi, Zaječar početkom februara očekuje duel za prolazak medju osam najboljih u renomiranom evropskom takmičenju, Kupu pobednika kupova, kada će im protivnik biti madjarska Alkoa.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *