Balkan-Handball.com

NAPUŠTA KONSTANCU: Mladen Rakčević spreman za selidbu posle četiri godine

Nije mnogo klubova u karijeri promenio Mladen Rakčević, ali gde god da je igrao, pratili su ga trofeji i status velikog borca. Iskusni crnogorski pivotmen (36) će posle osvajanja Kupa i Super Kupa Rumunije narednog leta završiti saradnju sa rumunskom Dobrudžom iz Konstance.

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore, stigao je na obale Crnog mora leta 2014, posle godinu dana provedenih u grčkom AEK-u. Šampionske titule je osvajao sa Lovćenom, Vardarom, Kolubarom, a „pik“ karijere bio je rezervisan za dane u skopskom Metalurgu, sa kojim je igrao i četvrtfinale EHF Lige šampiona 2013. godine.

  • Posle ćetiri godine u Konstanci, a tri u novom klubu sa kojim smo krenuli od nule, iz druge lige, odlazim. U trenutku kada sam ostajao, imao sam ponude dve najbolje ekipe u Rumuniji, Dinama i ĆSM Bukurešta, ali sam ostao i verujem da nisam pogrešio. Uvek sam sa emocijom odlučivao i nije mi žao zbog toga. Ostvarili smo velike uspehe, osvojivši Kup i Super Kup. Možda smo mogli da sarađujemo još godinu dana, ali šta je, tu je. Zdrav sam, imam i dalje motiva da igram, tako da ću razmisliti u kom će pravcu ići moja karijera u narednim godinama – jasan je Rakčević u razgovoru za Balkan-Handball.com. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *