PONOVO NA TERENU! Milan Jovanović novi član Metaloplastike! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

PONOVO NA TERENU! Milan Jovanović novi član Metaloplastike!

Metaloplastika je ostala bez Tunišanina Aziza, ali je na istoj poziciji privolela u svoje redove jednog od najvećih talenata koji je srpski rukomet imao u protekloj deceniji – Milana Jovanovića.

Dvadesetčetvorogodišnji levi bek iz Kruščića vraća se na rukometne terene posle traumatičnog perioda u protekle četiri i po godine, koliko se borio da se vrati rukometu posle operacije kolena.

Dečko koji je odveo Srbiju u drugu fazu EHF EURO 2018 u Hrvatskoj kao još devetnaestogodišnjak, proveo je četiri godine u francuskom Tuluzu, ali gotovo kompletan period u raznim vrstama oporavka od teške povrede. Nije išlo. Delovalo je da je karijera blizu kraja, ali posle višemesečnog rada sa fizioterapeutom Nemanjom Šećeroskim (Physio Games), čudo se desilo i Milan se vratio treningu krajem prošle godine.

  • Smatram da je Metaloplastika idealan klub za moj povratak na teren i da imam sve potrebne uslove i podršku svih u klubu. Klub sa velikim ambicijama i mladom ali odličnom ekipom – rekao je Jovanović posle potpisivanja ugovora sa Šapčanima.

Ukoliko se Jovanović vrati rukometu u meri i kvalitetu koji je pokazivao pre povrede, od toga će koristi imati i reprezentacija Srbije u budućnosti.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *