Balkan-Handball.com

„PROJEKAT 2026“ Mario Tomić veran Nexe-u: Ostajem do kraja karijere

Našički Nexe nastavlja da osigurava konture tima za budućnost. Hrvatski vicešampioni i pivotmen Mario Tomić (31) produžili su saradnju do 2026. godine!

Nesvakidašnje za ovdašnje uslove, ali reprezentativac Katara nema nameru da ide bilo gde:

“Već sam tri sezone u RK Nexe, a nedavno sam produžio ugovor s klubom do 2026. godine pa mogu slobodno reći da ću ostati vjeran ovom dresu do kraja karijere. U međuvremenu pojavila se mogućnost igranja za neke europske klubove, ali se nisam vidio u tome. Postojale su dva riješenja – otići u Katar ili ostati u Našicama te nakon razgovora s predsjednikom kluba Josipom Ergovićem odlučio sam se za ovu drugu opciju, ostanak u klubu. Izbor i nije bio toliko težak pošto mi je u Našicama jako lijepo živjeti – počevši od grada, ljudi, navijača i suigrača te mogu slobodno reći da mi je Našice drugi dom. Ovom prilikom se zahvaljujem predsjedniku Josipu Ergoviću što mi je ukazao povjerenje i dat ću sve od sebe, do zadnjeg atoma snage, da ga i opravdam.“, rekao je Tomić za klupski sajt i prokomentarisao „život u doba korone“:

“Da mi je netko prije mjesec dana spomenuo da će doći do ovoga rekao bih mu da se sigurno šali, ali ova situacija je pogodila cijeli svijet. Svi se nalazimo u istom košu da tako kažem, i ovo je do sada nešto neviđeno. Ipak, mi nastavljamo s individualnim treninzima kako bismo održali kondiciju i moramo se prilagoditi ovom novom načinu života za koji se nadam da neće još dugo potrajati.”

Ako je suditi po nagradnoj igri koju je Balkan-Handball.com sproveo zajedno sa RK Nexe tokom EURO 2020, Mario Tomić je jedan od najpopularnijih igrača u klubu.

„Pogodili Duvnjakovu peticu“ – 14 dresova RK Nexe putuju u četiri države regiona!

Mandatory Credit © Sasa Pahic Szabo / kolektiff

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *