Ratko Đurković preuzeo grčku Patru - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Ratko Đurković preuzeo grčku Patru

Ratko Đurković preuzeo grčku Patru

zika.bogdanovic
1 komentar

Nakon godinu dana pauze bivši reprezentativac Crne Gore, te trener Lovćena i makedonskog Pelistera – Ratko Đurković, pronašao je inostrani angažman. Đurković je juče sve dogovorio sa čelnim ljudima ženskog rukometnog kluba Patre. On će tako prvi put svojoj kratkoj trenerskoj karijeri voditi ženski tim koji je najbolji u svojoj državi.

– Dolazim u klub koji ima bogatu rukometnu tradiciju i koji je već godinama najbolji u Grčkoj. Ambicije kluba su i ove sezone najveće, tako da svi očekuju makar jedan trofej, a ja se iskreno nadam da ćemo ispuniti zacrtane ciljeve. Prvi put ću raditi sa rukometašicama i mislim da u radu nema neke velike razlike. Savjetovao sam se sa trenerima koji su radili i u muškom i u ženskom rukometu, tako da i sa tog aspekta spremno dočekujem obaveze – kazao je za Dnevne novine Đurković.

U Grčkoj ne „cveta“, što se tiče rukometa, pa će tako šampionke iz Patre u mečevima Kupa EHF gostovati Vardaru iz Skoplja.

– Koliko sam mogao da shvatim, na evropskoj sceni klub nema velike ambicije, ali to ne znači da ćemo se unaprijed predati u Skoplju“.

M.P.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Montenegro 09/10/2012 - 19:38

1.05. kvota,da će ga pocerat:)

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball