TRANSFER BOMBA: Kim Anderson na vratima PSŽ-a! - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi TRANSFER BOMBA: Kim Anderson na vratima PSŽ-a!

TRANSFER BOMBA: Kim Anderson na vratima PSŽ-a!

Marko Marjanović
1 komentar

Jedan od najzvučnijih transfera u poslednje vreme obaviće, ko drugi nego Pari Sen Žermen. Najbogatiji klub na svetu želi saradnju sa Kimom Andersonom (33), prenosi Handball – Planet.com.  Jedan od najboljih desnih bekova u ovom milenijumu već u utorak stiže u „Grad Svetlosti“ kako bi odradio medicinske preglede. Ukoliko sve prođe po očekivanjima, neće biti prepreka da PSŽ realizuje saradnju sa igračem KIF Kolding Kopenhagena. Šveđanin je nastupao na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru, ali, zbog obnovljene povrede ramena, nije mogao da pomogne svojoj reprezentaciji u odlučujućim mečevima.

Za očekivati je da od sledeće sezone tandem desnih bekova viceprvaka Francuske čine Anderson i Baraše, pošto je verovatno da će Marko Kopljar na leto napustiti klub, pošto mu ističe ugovor. Špekuliše se da bi umesto Andersona u danski tim mogao Konstantin Igropulo, kojem u junu ističe ugovor sa Fukse Berlinom.

Najbogatiji klub planete ne beleži zadovoljovajaće rezultate u poslednje vreme, tako da se najavljuju još neke promene. Tamošnji mediji najavljuju da će na klupu Parižana sesti Zvonimir Noka Serdarušić, a da će igrački kadar pojačati niko drugi do braća Karabatić.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball