Vuk Lazović u Partizanu do kraja sezone – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Vuk Lazović u Partizanu do kraja sezone

Iskusni defanzivac, dugogodišnji crnogorski reprezentativac Vuk Lazović (35), vraća se u beogradski Partizan.

Nekadašnji igrač crno-belih još u juniorskim danima biće na raspolaganju treneru Dariu Krželju za drugi deo sezone i borbu za plej-of u kome će ove sezone igrati četiri najbolje ekipe.

Lazović ima zavidno internacionalno iskustvo. Igrao je u skopskom Vardaru, slovenačkom Kršku i Slovanu, rumunskom Kalarašiju, Kuvajtu, Južnoj Koreji, dok je u zemlji nosio i dresove Radničkog iz Kragujevca, Zaječara, Crvene zvezde, Vojvodine…

Nastupao je za juniorsku reprezentaciju Srbije. Od 2015. godine odlučio se da igra za Crnu Goru sa kojom je nastupao na nekoliko velikih takmičenja i bio deo sastava koji je ostvario najveći uspeh u istoriji – 11. mesto na EHF EURO 2022.

Posle EHF EURO 2020 i susreta Crne Gore i Srbije u Gracu našao se na meti mnogih u srpskom društvu, a Balkan-Handball.com je tada stao u njegovu zaštitu i tako zaustavio pokušaj linča u javnom prostoru.

Za razliku od transfera srpskog reprezentativnog levog krila Mladena Šotića, čiji su dolazak iz Partizana objavili na svom Instagram profilu posle prve odigrane utakmice u Kragujevcu u ovoj polusezoni, kod dolaska Lazovića su iz Humske 1 bili ažurni.

Nema sumnje da će igrač takvog profila pojačati crno-bele defanzivno i učiniti ARKUS ligu još zanimljivijom.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *