Vuko Borozan u PPD Zagrebu! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Vuko Borozan u PPD Zagrebu!

PPD Zagreb je predstavio veliko pojačanje za narednu sezonu – u hrvatsku prestonicu stiže Vuko Borozan. Ubojiti levi bek potpisao je dvogodišnji ugovor sa novim klubom. 

 Borozan (28) je u karijeri već igrao za jedan hrvatski klub, Karlovac, pre osam godina. Iz Karlovca je prešao u Metalurg, a dve sezone je proveo u nemačkom Libekeu. Sa Vardarom je osvojio Ligu šampiona 2017. godine, igrao je još za Vesprem i Al Arabi.

-To je tip igrača kakvog bi mi uvek željeli. Njegov je stav da je došao ovde da sa PPD Zagrebom igra fajnal-for Lige šampiona. Nekome je to šala, možda i nije realno, ali je uvek poželjno imati igrača koji pred sebe stavlja najviše moguće ciljeve –  kratko je prokomentarisao akviziciju glavni menadžer kluba Božidar Jović.

-Vuko je igrač kojeg ne treba posebno predstavljati, ali ja ću svejedno istaći da je reč o igraču koji nam dolazi u punoj snazi, ima 28 godina i još uvek je jedan od najboljih na svetu na svojoj poziciji. Mislim da je ovo definitivna potvrda toga da rukometni klub PPD Zagreb ima svoje mesto na rukometnoj mapi Evrope – rekao je direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković.

One Comment

  1. Stipe

    03/07/2022 at 11:29

    🤣

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *